top of page
pretty-spring-blossom-nature-background-white-blooming-tree-blue-sky-sunshine-banner-14145

Lorelei Vrouwenfestival

Losse dagen 6 en 7 juli | Weekend 12 tm 14 juli

Flyer-Lorelei-2024-digitaal.jpg

Stel je voor..... Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Eén of drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te dansen en zingen, te delen en te ervaren.

 

Een plek van diep duiken en van genieten midden in de natuur. Even niets te hoeven en van alles te mogen. Een divers workshop programma, een kleurrijke markt, een plek van viering, stilte en herbronnen op het Veld van Belofte, een healing en verwenveld, heerlijk eten en een sprankelend avondprogramma. 

Dat is Lorelei Vrouwenfestival. Feest van herkenning en zusterschap. 

 

De Zelfspiegels
Tijdens de losse dagen op 6 en 7 juli én tijdens het festival weekend van 12-14 juli, geef ik de workshop De Zefspiegels. 
Op je pad door het leven kom je steeds weer nieuwe delen van jezelf tegen: delen die belemmeren én delen die je laten groeien en kracht geven. Tijdens deze workshop zie je in de  Zelfspiegels wat jou tegenhoudt en waar je kracht ligt, zodat jouw licht nog meer gaat schijnen. Je krijgt meer inzicht en zet direct de heling in jezelf ingang.

Lorelei Vrouwenfestival

6 en 7 juli 2024 | 12-14 juli 2024

Locatie: Zeewolde

Meer weten over het festival en aanmelden kan via www.loreleifestival.nl

Wil je eerst contact over het festival, stuur me een mail via marieke@museoftheheart.nl of stuur een berichtje of bel met 06-41311565. 


Misschien heb je praktische vragen, of vind je het wel vreemd, raar of ongemakkelijk met zoveel vrouwen, en wil je daar eerst iets over vragen. 
Voel je welkom!

bottom of page